Zaključni večer projekta Jadranje za jutri se je začel z pozdravnim govorom predsednika društva ŠD SAPPA, ki je pozdravil vse prisotne. Sledil so čarovnije čarovnika Mr. Leeja, ki si je kar nekaj mladih jadralcev izbral za svoje pomočnike. Sledil je prvi del nastopa klape Mali grad, ki je kmalu dobila kar nekaj pevskih pomočnikov.

 

Za nastopom klap je bil na vrsti izbor za najboljše mornarje in mornarke posameznih jadrnic. Nagradili smo jih s podpisanimi športnimi dresi, ki so jih donirali nogometna, košarkarska,  in hokejska reprezentanca Slovenije in pa skakalnim dresom Jerneja Damjana.

 

Program se je nadaljeval s tombolo mladih udeležencev, pri kateri je bila vsaka srečka dobitna, najbolj so se veselili dobitniki, raftinga na Soči, izleta v Benetke s katamaranom in pa panoramskega poleta z motornim letalom. Spremljevalci vsake posamezne šole pa so imeli žreb za umetniško sliko z motivom jadrnice na morju, slikarja Angela Bajuka iz Piran.

 

Potem so nam še enkrat zapeli člani klape, sledil je ples in druženje in pa razrez jubilejnih tort in sicer za 5. rojstni dan ŠD SAPPA in pa 5. izvedbo projekta Jadranje za jutri. Več kot prijeten večer je ves čas dogajanja sladkala 'kuharska' ekipa društva s slastnimi palačinkami...